Contact

verkoop@prospeckt.nl

Vertegenwoordiger

Aqua Technix pompen

Adres

Stationspoort 10 Zevenaar

Aqua FLOW JET

Bubbel- en tegenstroominstallatie

Jet-stream voor uw zwembad

 • Volumestroom 30 m³/h
 • Massagedruk 1,30 bar
 • Stroomsnelheid 0,70 m/s
 • Made in Germany

TOEPASSINGSGEBIED

De jet-stream Aqua Flow Jet is geschikt voor alle maten zwembad, zowel binnen als buiten. Inbouw in alle soorten bovengrondse zwembaden is probleemloos mogelijk. Met een stroomsnelheid van 0,70 m/s (bij een afstand van 2 m tot de nozzle) is de installatie bovendien aan te bevelen voor aangename massages.

MATERIAAL

Alle onderdelen van de behuizing van de Aqua Flow Jet zijn vervaardigd van chloorbestendige, versterkte kunststof en beloven een lange levensduur.

VEILIGHEID

De werking van de Aqua Flow Jet in combinatie met de pomp is gebaseerd op het principe van elektrische scheiding, d.w.z. dat de motoras respectievelijk de pompas niet in aanraking komt met het zwembadwater.

KENMERKEN

 • Supereenvoudige montage (installatie-kit)
 • Standaardslangkoppelingen (1 1/4″ en 1 1/2″)
 • Passend voor nagenoeg alle pompmodellen
 • Regelbare nozzle voor tegenstroom/massage
 • Inclusief luchtbellenbad-functie
 • Hoge veiligheid door pneumatische besturing
 • In-en uitschakelen vanuit het zwembad mogelijk
TypeVolumestroom…
(in m³/h)
Massagedruk
(bar)
Vermogensafgifte
P2 (in kW)
Stroomsnelheid
(m afstand)
Geluidsniveau
(in dB)
Aqua Flow Jet30 m³/hmax. 1,30 bar1,20 kW0,80 m/s67,8 dB

BELANGRIJKSTE HIGHLIGHTS

SNELLE INSTALLATIE

Iedere Aqua Flow Jet wordt geleverd als praktische unit. Hierdoor bestaat de installatie slechts uit twee installatie-kits. De leidingen zijn al voor gemonteerd en professioneel vast gekit. U hoeft alleen maar de witte inbouwhuis te verbinden met de zwembadwand en de pomp vast te schroeven aan de leidingen.

EENVOUDIGE DEMONTAGE VAN DE POMP

Door de geïntegreerde afsluiter (rood) kan de pomp eenvoudig worden gescheiden van de Aqua Flow Jet, zonder dat het waterniveau hoeft te worden verlaagd. Gewoon de schuif sluiten, leidingen losschroeven en klaar.

PROFESSIONELE KOPPELINGEN

Net zo eenvoudig kan de pomp weer aan de Aqua Flow Jet worden gekoppeld, dankzij de professionele lijmverbindingen met schroefdraad en wartelmoer.

BIJPASSENDE FILTERINSTALLATIE

PLUG & CLEAN

Om ervoor te zorgen dat het zwembadwater ook op de lange termijn schoon blijft, zijn bij Aqua TechniX de bijpassende filterinstallaties verkrijgbaar. De filterinstallatie haalt vuil en organische substanties uit het zwembadwater. Daarbij geldt: Hoe voller het filtermedium zit met vuil en andere belastende stoffen, des te groter de filterweerstand is.

AQUA TECHNIX AQUA FLOW JET

Het tegenstroomsysteem Aqua Flow Jet is geschikt voor zwembaden van alle soorten en maten, binnen en buiten. Installatie in alle soorten bovengrondse zwembaden is ook zonder problemen mogelijk. Met een debiet van 0,70 m / s (op een afstand van 2 m van het mondstuk) wordt het systeem ook aanbevolen voor kalmerende massages.

Type Volumestroom
(in m³/h)
Massagedruk
(bar)
Vermogensafgifte
P2 (in kW)
Stroomsnelheid
(m afstand)
Geluidsniveau
(in dB)
Aqua Flow Jet30 m³/hmax. 1,30 bar1,20 kW0,80 m/s67,8 dB (A)