Contact

verkoop@prospeckt.nl

Vertegenwoordiger

Aqua Technix pompen

Adres

Stationspoort 10 Zevenaar

Whirlpool

Bubbelen in uw eigen whirlpool of jacuzzi!

Samen genieten van ontspannen momenten. Aangename aqua-massages. De kinderen kunnen lekker spelen in de bubbels. Een eigen whirlpool of jacuzzi in de tuin is een verrijking. Schoon water is daarvoor een absolute must. Met de juiste pomp zorgt u altijd voor helder en hygiënisch water.

Net als zwembaden zijn ook whirlpools en jacuzzi’s verkrijgbaar in de meest uiteenlopende afmetingen, vormen en prijsklassen. vanzelfsprekend is de typische uitrusting van een whirlpool prijsbepalend. De prijs is onder meer afhankelijk van het aantal onderwatersproeiers. En ook het type sproeier speelt een rol. De onderwaterstralen zorgen voor een aangenaam masserend effect. Dit is ideaal voor het ontspannen van alle spieren, niet alleen van de rug.

De pomp is van essentieel belang

Net zoals het hart de motor van ons lichaam is, is de pomp dit voor een whirlpool of jacuzzi. Een whirlpool of jacuzzi moet om hygiënische redenen regelmatig ververst worden met schoon water. Het is veel economischer om het water door middel van circulatie permanent te filteren dan met de gangbare onderhoudsmiddelen (zoals chloor en desinfectiemiddelen) schoon te maken. Aqua TechniX biedt effectieve filterinstallaties aan, waarbij de volumestroom voor de pomp en de filter is afgestemd op whirlpools en jacuzzi’s. Het verversen met schoon water wordt hierdoor tot het minimum beperkt.

Bij een whirlpool of jacuzzi is er sprake van andere omstandigheden dan in een zwembad. De hogere watertemperaturen zorgen voor de groei van microbacteriële organismen zoals algen. Daarom is het van groot belang om een goede pomp te hebben die dit tegen gaat.

De buizenstelsels van whirlpools en jacuzzi’s hebben vaak veel bochtstukken, waarin zich makkelijker organische stoffen en verontreiniging kunnen ophopen. Ook kunnen doppen, koppelstukken en inlaatsproeiers van edelstaal gaan roesten. Om die reden is een zorgvuldige waterreiniging zowel voor uw gezondheid als voor het behoud van de whirlpool en/of jacuzzi van essentieel belang.

Waarom zijn whirlpools zo gezond?

Een whirlpool en jacuzzi zorgen voor het stimuleren een goede bloedsomloop en zorgen ervoor dat lichaam en geest zich ontspannen en stress wordt verminderd. Een verwarmde whirlpool en/of jacuzzi kan niet alleen in de zomer, maar ook op winteravonden worden gebruikt:

  • voor zwembadsessies met familie of vrienden;
  • als attractie tijdens kinderfeestjes;
  • om af te koelen tijdens tuinfeesten in de zomer;
  • voor zomeravonden met vrienden of buren;
  • voor romantische diners bij kaarslicht;
  • voor gezondheidsmassages bij rugpijn, spanning in het lichaam, reuma, etc.

AQUA MINI

Klein, stevig en vuil resistent.
Ideaal om mee te beginnen.

AQUA SPLASH

Servicevriendelijk en efficiënt.
Ideaal om mee te beginnen.